***

ХУУУУ..
слава Богу нема страху...

немає горя в моїй долі
а лиш чистеньке
ЖИТТЯ -ПОЛЕ.
тут сію щастя щастя жну

людину бачу неодну...
яка сіє розбрат зло...
гинуть хлопці

НЕПОВЕЗЛО...

життя красиве зберегти.
ХТО ВИНЕН В ТОМУ ?

Я І ТИ...


Рецензии