Ункъжугьаби

Лъик1алщинал раг1аби, Расулицаги абун,
Дуда гьаб къо баркине, калам тун гьеч1о Камил!
Кинниги дун жугьабалълъ, г1ахьал гьавич1ого тун,
Гьара-рахьи гьудулас, гьабун гьеч1о лъик1, камил!

     (Регби Расудица, профессор, Камиль Ландаде, гьавураб къоги баркун хъвараб тапсиралде (комментария) данде хъварал раг1аби)


Рецензии