Мы вас засыплем счас пшыничкаj!

Ученія бо jдуть в бандітыj

Мы вас засыпем счас графітом!
А вы уж там влад подышіте.
Бо мы ж тут гондэ заsыsаем
Смоленск увэсь од сракыj.

От гэтак вот і розЯсняjмо зь
У7 ныграмотным засраньцям,
Чого то над АЭС кружать вжа
120 НЛО.

Ну-да!  Ну, от!.. ты шо, ны знаіш,
Шьто вота-вота іносранцы ж
Ураз усіх аж вас захватять.
Но мы!.. ого еsо!

От пак ныраха гонды j Васька ж:
Бо осыj дажэ ны с3бляе.
Хоть вжэ воны кубло звывають
А во над потолком.

Бо экологіjка ш прыкрасна
Павсюды в нэ3j православных.
І шо тут нам зажраць летахыj
Одным ударом газа онь.

Усі бо знають прынцып Батька j:
Ныекых нат насіліj над в7,
Шо вас хотя бы украшае
Цвытамы да мыдком.


Рецензии