Седкъаш легаргдац

Ткъамаш букъа тlа догlарахь
Вайх малайкаш хургдац.
Тахан шун коa латтарахь,
Сох дика нус хургьяц.

Ма товр а да, тlатохарахь,
А, новкъа-м хетаргдац.
Дика да, гуйре оттарахь,
Са бlаргхиш шоан гургдац.

Со фу ала йоала, ма хац.
Седкъаш lолегаргдац.
Оаш тахан дикка сакъерд,
Дог бала къувлаш са серд.

Кхоана лаьгlабелча са бала,
Лоталургба керара ала.
Бакъда, кхоана со йожа мег,
Шоан хетаргда цох цхьа бег.

Гlалгlайче, 7. Тов бетта 2019 шу


Рецензии