мыла прывит

навкруги,вишні цвітуть і каштани
розцвіли,разом з ними і наші серця
ти прийдеш,в білім платті сьогодня кохана
що так добре пасує тобі до лиця
жовтий місяць у небі пливе величаво
Всесвіт зоряний наче ромашка розквіт
ти на зустріч прийдеш і до мене ласкаво
посміхнешся і скажеш,коханий привіт

мила привіт
відповім на твоє привітання
зазирну,я з любов'ю у вічі твої
цілий світ у очах,в яких світиться справжнє кохання
назавжди ти залишишся в серці моїм

ніч іде,кароока красуня чарівна
і по ній,я неначе на крилах лечу
поруч ти,синьоока,прекрасна царівна
про любов,я слова тобі ніжні шепчу

мила привіт
відповім на твоє привітання
зазирну,я з любов'ю у вічі твої
цілий світ у очах,в яких світиться справжнє кохання
назавжди ти залишишся в серці моїм

із небесних джерел,розливається білий світанок
сивим птахом збирається ніч у відліт
помахає привітно крилом вона нам на останок
ми з тобою промовимо,сонце привіт

сонце привіт
розкриває нам небо обійми просторі
новий день,із-за обрію вже настає
прокидається світ
знов на мить зустрічаються сонце і зорі
і з любов'ю дарують нам світло своє

вітер лагідний на золоті твої коси
розсипає на згадку тобі білий цвіт
коли знову на землю зійдуть з неба роси
я з любов'ю скажу тобі,мила привіт

мила привіт
відповім на твоє привітання
зазирну,я з любов'ю у вічі твої
цілий світ у очах,в яких світиться справжнє кохання
назавжди ти залишишся в серці моїм


Рецензии