Коли в дупу клюне п вень

Коли в дупу клюне півень –
Пий "Боржомі", їж лайно,
То вже буде інший рівень,
Я вже вмер давним-давно.
Поки є на разі час ще,
Коли є остання мить,
То для мене буде краще
Все життя своє змінить.
Тихо ставши на коліна,
Очі в небо підвести,
І благать Отця невпинно,
Все таки, мене спасти.
Він мої молитви чує,
Бачить серце Він моє,
Мені шлях Свій пропонує,
Руку помочи дає.
Тому в мене є надія,
Що побачу чудеса.
В мене ціль є, а не мрія,
Щоб прийти на небеса.
То вже буде інший рівень –
Пік всього мого життя.
…Поки ще не клюнув півень,
Не вагайтесь з каяттям!
         7 жовтня 2019 рік.


Рецензии