Книга життя-2019

Кожна глава книга життя має зміст
мети своєї досягти це вже значна подія
і долі не скоритися це справжній хист
ми з вірою у серці ще маємо надію...
Наш кожний крок це рукописний твір
ми далі з мрією в невідомість йдемо
і килим повісті мов витканий з довір
ми на шляху к майбутньому знайдемо...
Всі кожні наші дії мають не тільки текст
і знайти щастя не одноманітний діалог
любов жадана це маленький протест
і ми друкуємо натхнення у вирі перемог...


Рецензии