Прийде лiто, осiнь пройде

Прийде літо, осінь пройде
Де ж мій милий, щось він не йде
Чую, взимку, ніжні слова я
Ні, це вітер десь завиває

Чекає кожен весну в любові,
Із щастям кажуть квітуча, в змові
Весна зігріє кого завгодно
Хоча, буває і прохолодна.

Час проходить, швидко мине
Це торкнеться колись і мене
І до тебе прийде колись
Все не мимо йде - душу крізь

Чекає кожен весну в любові,
Із щастям кажуть квітуча, в змові
Весна зігріє кого завгодно
Хоча, буває і прохолодна.


Рецензии
Прекрасний вірш! Цікаво, душевно.

Артур Грей Эсквайр   07.10.2019 15:02     Заявить о нарушении
Дякую дуже! З теплом Володимир. Слава Україні!

Владимир Багарт   10.10.2019 00:46   Заявить о нарушении