***

від страху земля тремтить її будуть орать  рить
зерно сіяти косить...
а вона собі мовчить


ой що люди тут творили...
вогнем палили...
 в воді топили... 

як хотіли підкоряли

а вона їх годувала ...

які мерли поховала...

ой земелько матінка ти наша
...
незнаю я планети...

за тебе краше...


Рецензии