покiрно живу

і як сніг торішній таю
 і як ластівка літаю
і як слон в посудній лавці
я вмію грать на балалайці...

і на нервах вмію грати .
 не попала ще за грати...
різной грізной я буваю
що  дає мені  життя
що я  маю
я смиренно споживаю...


Рецензии
Ты и то,
Ты и сё,
Балалайка,
Где ещё?
Как на нервах будешь играти,
Давай выпроваживай из хати.

Забина   06.10.2019 19:45     Заявить о нарушении