Жадане промiння

Проміння восени таке жадане,
його як дар чекаємо з небес,
воно проходить крізь густі тумани
й дарує крапельки своїх чудес.
Між листячком ховається грайливо
і ніжно у хмаринках мерехтить.
Хіба ж воно не Боже дивне-диво?
Хто ще таку красу міг відтворить?
Тепло осіннє ціниться дорожче
від діамантів чи крутих прикрас,
воно і тіло й душу розтривожить
і дасть наснаги не один нам раз.
Без сонця сум долає наші душі
і темносірим павутинням обпліта.
Та лиш сяйне і серце вмить недуже,
від радості,самих вершин сяга...


Рецензии