Звезда моей души

Зірка моеї душі

Моя  ти  ясна, небесная  зірка
Чому на серці біль та гірко,
Чому  в душі  моїй лиш  сльози
А серце моє  в кам,яній облозі
Чому загасаєш  моя ти  зірка
Коли в душі моїй так гірко
.Не гасни благає  тендітна  душа
Дивися  на   небо там Божа  краса 

Автор Поволоцькая Виктория Викторовна
рифмовка Широков А.А.
6,10,2019 г Сумы -Киев   Украина


Рецензии