знову без тебе

на відстані багатьох мелодій зараз ти знову від мене..
пам"яттю щастя спомин тебе тихесенько пролунає..
коли людина так просто безмежно та щиро кохає,-
для повноцінного щастя тоді вже нічого більше й не треба..

910260..r


Рецензии