Вчителька

Вчителько моя, Ганнуся,
До землі тобі вклонюся!
За все те, чого навчила,
За знання, які привила.

Біологія - це шлях мій:
У життя, майбутнє, мрію.
Серце тугою сповите
І його вже не спинити,
Біль в душі не загасити.

Але маю я надію,
Що коли тебе зустріну -
Перед постаттю зомлію
Та скажу я неодмінно:
"Дякую тобі рідненька
За любов твою і віру,
В те, що стану я людиной"
Ти була мені, мов ненька.

Твоя мова, немов квітка,
Що ніколи не завяне,
Наче лід на сонці тане.

Довгих літ бажаю, щастя
І любові неземної,і здоровя,і терпіння -
В житті радості, сумління!

Друзі, гроші та багатство -
Все щоб в хаті в Вас було,
Холод Вам щоб і не снився,
Теплотою дім стелився
І весною замело. 


Рецензии