Жовтень-2019-2

Настали тихі дні жовтневі вечорові
як гарно осінь дерева прикрашає
малює фарбою листя різнокольорові
і на прогулянку людей вийти спокушає...
Приємно пахне димом у повітрі
червоні видніються язики багаття
і оживає свято у казкової палітрі
що навіть тіні надягають плаття...
На небі перші зірки загорілися
і сонний місяць заспаний з'явився
від атмосфери дивної душа зігрілася
я начебто сьогодні знову народився...


Рецензии
Цікавий твір. Атмосферно. Чуттєво. Сподобалось.

Шон Маклех Патрик   06.10.2019 01:13     Заявить о нарушении