Св т

Ти знаєш, слова на вітер не кидаю
І все роблю, що колись тобі писала,
Ти думав я кажу це просто так,
Але це те, до чого прагну в життІ я.

За цей період багато помінялось,
І все здавалося для мене нереальністю,
Коли взяла себе у руки, і вирішила те, чого я сильно мріяла й хотіла,
Тепер назад не хочу і не піду,
Ті люди які покинули та боляче зробили,
Та знаю, що ви цей вірш читаєте,
Але скажу вам одне: в моєму житті без вас значно покрАщало.


Рецензии