Ёнма-ён

Песню исполнила певица узбекской эстрады
             ДИНЕЙРА

Мен сен ила ёнма-ён сен ила ёнма-ён,
Бирга бўлсам гар-агар бахтиёрман хар он.

Бор-бор мухаббат кўзингда,
Интизор килма дил сўзингга.
Севгинг аён, айлагин баён.
Зор-зор этасан айт нега?
Кел бахраманд этгин мехрингдан,
Дилда боринг бўлсин намоён!

Ёр сен ила ёнма-ён бахтиёрман хар он,
Такдиримдан тонмасман асло, хеч качон.
Юрагингни хамон ўртар нега
кандайдир гумон, кандайдир гумон.
Недан кўнглинг паришон, ишкинг нечун сарсон?
Ўз севгингдан кечма. Воз кечма осон!
Токи колмас армон мен сен ила ёнма-ён, ёнма-ён.
Бирга бўлсак гар-агар бахтлиман хар он.

Хаёт сени хадя этди.
Ширин орзуларга фурсат етди,
Самоларга килдим илтижо.
Нахот бахтим бутун энди,
Калбим танхо бир ўзингни дейди.
Истакларинг айлайин бажо!

Матн муаллифи: Ma*Dina Hasan /2009й/


Рецензии