Кохаймо

Кохаймо,допоки не пізно,
Кохаймо,раз Бог це дає,
Молім,щоб не були нарізно,
Тримаймо ми щастя своє.

Кохаймо, не будьмо грайливі,
Вірність свою бережім.
В коханні ми завжди щасливі,
Одне одному це ми кажім.

Кохаймо,та ну ж сміливіше,
Не тримаймо в собі почуття.
В коханні – ми ще красивіші,
Нам завжди воно до лиця.

Кохаймо,не гаймо ні миті,
Цінуймо,що Богом дано.
В коханні,немов в оксамиті,
А життя – це вже інше рядно.

23.09.2019 р.


Рецензии