Софiя i доньки

Віра,Надія і Любов,
І їх матусенька Софія.
Імена повторюють ці знов,
Вони,мов квіточки лелії.

Надія,Віра і Любов,
Яких вшановують по нині.
Так з року в рік,все знов і знов
Шанують імена в родині.

Надія,Віра і Любов,
І про Софію пам’ятають.
Це – наче серця якийсь зов,
І імена ці не стихають.

Надія,Віра і Любов,
Й Софія поряд з ними завжди.
І скільки б не було розмов,
Любов свою донькам віддавши.

30.09.2019 р.


Рецензии