Веселе поздоровлення для Наталки!

Наталі,Наташа,Ната!
Будь здорова і багата!
Будь завжди ти лиш щаслива,
Гарна,радісна,грайлива.
Ти,як дівчинка стрункенька,
Позитивна й молоденька,
Маєш гарний в усьому смак,
Що так  звабиться й юнак,
Будь завжди така яскрава,
І для всіх навкруг-цікава!


Рецензии