Ты мой ветер версия на родном языке

Ти мій вітер за морями.
На зелененький горі
Я малюю твої страхи,
Про тебе і про мене.

Ти мій вітер нереальний.
Віртуальний, не такий.
Стільки днів з тобою явно,
Все любуюс - Будеш мій!

Ти мій вітер одинокий.
Я тепер зовсім один!
Говорив що будеш скоро,
Найважливішим одним.

Ти мій вітер золотистий.
Бархатистою взимку,
Встану ближче, розуміння
Чи не війною!
Люблю...


Рецензии