Вечiрня заграва...

Вечірня заграва - Господня краса,               
                чаруючі погляд хвилини. 
Вечірня заграва - цвітуть небеса -
                освячують гори, долини...

Вечірня заграва... Сиджу в самоті -
                пригадую весни і зими...
І дякую Богу за дні золоті
              (на жаль, вже простився я з ними).

Вечірня заграва (не перша в житті).
                ...І сльози в очах без причини.
Прекрасні хвилини, хвилини святі
                моєї осінньої днини.


Рецензии