Кто её так привязал

У городі – вітер з поля, -
і  колючий, і лихий…
не кляну я свою долю,
не замолюю гріхи.

Та буває, що й прогляне
із-під вій скупа сльоза, -
ох ти ж, доле безталанна,
хто ж тебе так прив'язав?

У тугий скрутили вузол –
не розв'яжеш, не втечеш.
З поля вітрюган байдужий
душу холодом пече.

Вже і віку доживаю,
а усе ще жду когось…
Може він за небокраєм,
та зустріть не довелось.
               
Травень 2017.


Рецензии