Саташтым буген

Тон буе мин саташтымын
Йоком туеп бетмэде.
Курмэгэннэрне курдемен.
Тик карап бетерэлмэдем.

Уянып киттем тиргэ батып.
Белсэгез куркуымны.
Юк ятмам уземне сатып.
Сезгэ сойлэп булганны.

Кирэкмэслэрне курдемен.
Кот чыксыз эйберлэрне.
Онендэ ходай бирмэсен.
Анда булган хэллэрне.


Рецензии