Wasn t my painting pretty good?

Wasn't my painting pretty good?
 This is Madonna and Scream by artist Evard Much,
who I united together ...
I'm a little tired, by some excited friends on Facebook,
who is disrespectful to beautiful women ...
So thank you so much for your intelligent attitude towards me ...
But my goal is also just art and my performance in art ...
So thank you very much ..
Everything you say is very beautiful,
which can be experienced only in intelligent salons ...

Разве моя картина не была довольно хорошей?
  Это Мадонна и Крик художника Эварда Мuch,
кого я объединил вместе ...
Я немного устал от некоторых возбужденных друзей на Facebook,
кто неуважительно относится к красивым женщинам ...
Так что большое спасибо за ваше умное отношение ко мне ...
Но моя цель - это просто искусство и мое выступление в искусстве ...
Так что большое спасибо ..
Все, что вы говорите, очень красиво,
который можно испытать только в интеллектуальных салонах…

Var ikke maleriet mitt ganske bra?
  Dette er Madonna and Skrik av artisten Evard Much,
som jeg samlet sammen ...
Jeg er litt lei av noen spennende venner p; Facebook,
som er respektl;s mot vakre kvinner ...
S; tusen takk for din intelligente holdning til meg ...
Men m;let mitt er ogs; bare kunst og prestasjonene mine i kunsten ...
S; tusen takk ..
Alt du sier er veldig vakkert,
som bare kan oppleves i intelligente salonger ...

03.10.2019


Рецензии