Душка осiнь

Красуня душка-осінь
позолотила коси.
Принадна і чарівна
неначе та царівна.
Лиш ворухне рукою,
немає всім спокою,
весела і грайлива
і дуже норовлива.
Нас вабить падолистом,
калиновим намистом.
Всіх щедро пригощає
багатим урожаєм.
На творчість надихає
і втоми геть немає...


Рецензии