Перехрестя

Здалося, що зійшлись стежки,
На перехресті злились долі,
Та далі буде шлях важкий,
Розлучимось ми поневолі...

Бо йти з коханням по життю -
То зовсім нелегка дорога,
Щоб довго жити почуттю -
Потрібна ще і воля Бога...
 
03-10-19.


Рецензии