02. 10

       простір

життя
     таке далеке,
                що в чужіх
його находжу більше,
                ніж у себе
в прозорій пам`яти
в геометричних
                інтер`єрах
                сухих
невигаданих
                місць перебування

такі подібнії до себе
                люде
таке розбалансоване
                життя


       эдем

на далёком береге
                тихой речки
время будто стоп -
                значит можно нам
говорить им
                ласковые словечки
называть  их
                нежными именами

говорят, у каждого
                свой эдем
мой
вот где


     ирій (переспів)

на далекім березі
                річки плинної
час спинився ніби
                тож можна нам
золоті слівця
                промовлять дитинно ним
і плекати ніжні
                їхні імена

кажуть, ніби в кожного
                вирій свій
он де
мій



       ніж

інші дні
інші чверті року
                ніж оця осінь
                ніж гострить

спогад без слів
                ади
        тільки так
           знов як
              тоді

переплутані мов
        картинки
           граної
              колоди
                років дні

мерехтіння вогнів
про щось інше
                нагадує
ніж
про любов


Рецензии