Тато

Іще цвіте той сад, що насадили Ви,
Хоч вишні вже старі, і яблуні, і сливи.
Не повернути нам далеких тих років,
Коли в родині ми були такі щасливі

        Приспів:

Тату, як рано Ви пішли від нас,
Тату, за Вами й досі я сумую,
Тату, як швидко пролітає час,
Тільки вже без Вас
Літа свої рахую.
Тату, онуки виросли давно,
Тату, та і сама я вже бабуся,
Тату, на Вашу грушу за вікном
Я все дивлюся.

Іще стоять стільці - творіння Ваших рук,
І довжелезний стіл, де ми разом сиділи.
Майстрами, як і Ви, став кожен  Ваш онук,
Ще й схожий є на Вас, і Ви б цьому раділи.

          Приспів

Іще живуть вірші, що склали Ви колись,
Передали цей дар донькам своїм у спадок.
Найкращим татом Ви для всіх для нас були,
Лишили по собі Ви спогадів багато.

           Приспів


Рецензии