Квiтка любовi

Квітка любові,квітка кохання,
Пелюстки її дуже ніжні в росі.
Квітка любові – не розчарування,
Єдина вона у такій бо красі.

Квітка любові,квітка кохання,
Стебло її ніжне,високе,тонке.
Квітка любові,символ кохання.
А справжнє кохання – щире й палке.

Квітка любові,квітка кохання,
Тендітна і ніжна,ні з чим не зрівнять.
Квітка любові – в коханні зізнання,
ЇЇ берегти і ніяк не топтать.

Квітка любові,квітка кохання,
Манить до себе з далеких світів.
Квітка любові,але – не прощання.
Глянув на неї  і голос тремтів.

Квітка любові  і квітка кохання,
Квітне тоді,як відчує тепло.
У квітки любові теж є вагання,
Й тремтять вже тоді і пелюстки й стебло.

30.09.2019 р.


Рецензии