Летять за днями...

***
Летять за днями дні,
Минають стрімко ночі.
Минулого вогні
Вже рідше бачать очі.
Якась кумедна гра
Буденного з минулим;
Осіння, знов, пора,
Розлуки повернулись.
Пташині голоси
Кудись раптово зникли,
Розтанув смак роси -
Зима готує виклик.

25.09.19р.


Рецензии