Почти молитва

Ой, небо високе,
зірками усіяне,
даруй мені спокій,
щоб я була сильною.

Щоб я не боялась,
ні спеки, ні холоду,
щоб я не зламалась
від лютого голоду.

Щоб за міражами
ніколи не бігала,
щоб горя не знала,
біду щоб я вигнала.

Життєва дорога
хай буде довгенькою,
і щастя від бога,
відміряне жменькою.

Нехай мені сонце
любенько всміхається,
моїм охоронцем
хай мудрість являється.

Коханням зігріте
хай серце тріпочеться,
бо жити на світі
так хочеться, хочеться…
               
Червень 2016.


Рецензии