Палаэ небо

Палає небо над землею,
Його зображення в воді.
На ній і лебідь із сім’єю,
І верболози молоді.

Чи то розгнівалося небо
Що зашарілося аж так?
Чи так йому для чогось треба,
І подає такий нам знак?

Палає небо,не згасає,
Про щось із вітром гомонить.
Замислилось. На що чекає?
Й пала все більше вочевидь.

Що нам сказать воно хотіло
І що хотіло сповістить?
Воно не зблідло,все шаріло…
Завісу дня час опустить.

23.09.2019 р.


Рецензии