***

наймирніше ми жили в Рздянському  Союзі .Ворогів преображали в своїх друзів ...
абсолютно всім допомагали
годували будували...

але вовка стільки не годуй
то  він в ліс постійно  дивиться.
от і маєм те що маєм...
але в дружбі в мирі жити
 до сих пір бажаєм...


Рецензии