It is the most important energy that

It is the most important energy that ...
Both private and for the community ...
All the beautiful history of the world ...
was built because of private big loves ...
It's a great feeling ...
when you know someone loves you ...
some miss you, some need you ...
Someone never forgets you.

Это самая важная энергия, которая ...
И для частного, и для сообщества ...
Вся прекрасная история мира ...
был построен из-за частной большой любви ...
Это прекрасное чувство ...
  когда ты знаешь, что кто-то любит тебя ...
некоторые скучают по тебе, некоторые нуждаются в тебе ...
Кто-то никогда не забудет тебя…


Det er meget viktigste energien som ordner alt...
B;de privat og for samfunnet...
Hele vakker verdens historien ...
ble bygd p; grunn av private store kj;rligheter...
Det er en fineste f;lelse...
 n;r du vet at noen elsker deg...
noen savner deg, noen trenger deg...
noen aldri glemmer deg…

Zoja Sperstad


Рецензии