Мама

Скільки радості й добра,
Скільки сонця і тепла
Знову ти нам всім даруєш,
Усмішкою нас чаруєш.

Усмішка твоя, неначе сон барвистий
Ллється з вуст твоїх рожевих, запашистих.
Матінка моя, ти найрідніша в світі
Руки золоті твої
Шаную, пестю і люблю
Більше всього я на світі!   


Рецензии