Любов завжди бачить тебе у тобi

Любов завжди бачить тебе у тобі.
Любов є у радості і у журбі.
Любов - це прийти, коли ти вже не ти.
Любов - це знайти, коли ти вже не ти.
Любов - відпустити, але берегти.
Любов - відродити забуті світи.
Любов не дає тобі бути пустим.


Рецензии