Не порiвняти

Як красота небес чарує,
словами те не описати.
В тих візерунках все милує
і слів мені не підібрати.
Господнє все земля і небо,
створив він їх по благодаті-
біля ставка схилились верби
щоби хвалу Митцю воздати.
А небо океан безкрайній
у нього хочеться пірнати
і досягти куточків дальніх,
душею й серцем обійняти.
По крапельках, п'янке повітря
так хочеться посмакувати
до Божого торкнутись світла,
і в темінь грішникам роздати.
Ніщо не можна порівняти
з творінням Божої десниці-
небесні чарівні пенати,
смарагд матусеньки землиці...


Рецензии