Вечiр

Стоять верби над водою кучеряві,
І місяць показав вже свій ріжок.
В воді відбились зорі золотаві,
І безліч тут протоптаних стежок.

Сидять в саду закоханії пари,
І обійнялися,мов голуби вони.
Їм світять вже давно нічні стожари,
І пісня долинає з далини.

Пахнуть трави скошені у полі,
І аромат дурману роздають,
Хоч іноді стаємо на роздоллі,
Й думки часто спокою не дають.

Вітер-легінець все повіває,
Мов пеленою обіймає так злегка.
Дарунку долі з нас ніхто не знає,
Й життєва стежка не у всіх легка.

21.09.2019 р.


Рецензии