Мамо

Знайдися,рідна мамочко,прошу,
Бо все життя тебе,рідна ,шукаю.
Я в дитбудинку все життя живу,
І все життя тебе,мамо,чекаю.

Озвися,рідна мамочко,прошу,
Я хочу тобі в очі подивитись.
Тебе у своїм серці я ношу,
Але в сльозах не хочу я втопитись.

Прийди до мене,мамочко,прилинь,
Дозволь же взять мені тебе за руку.
Роботу ти свою,прошу,покинь,
Я розповім про тугу і розпуку.

Озвися,рідна мамочко,прошу,
Тебе мені в житті не вистачає.
Душею всі роки ці я кричу,
І моє серце кров’ю обмиває.

Прийди до мене,мамочко,прошу,
Не бійся осуду мого ніколи,
Провину всю твою тобі прощу,
Й для тебе посаджу я матіоли.

Прилинь до мене,мамочко,прилинь,
Не бійся ти зустрітися зі мною.
Думки погані ти усі відкинь,
Бо обійнятись хочу я з тобою.

Прилинь до мене ,мамочко,з світів,
Нехай тебе назву я словом МАМА.
Не чула над колискою твій спів.
Завіса поміж нами й вічна брама.

Прилинь,прилинь  до мене,подивись,
Я виросла давно уже з пелюшок.
Прилинь,на півшляху не зупинись,
Не бавлюсь вже в Принцес і Попелюшок.

Не буду я осуджувать тебе
За те,що в дитбудинку опинилась.
Було це так давно,не муч себе,
Бо доля нами так розпорядилась.

Не бійся,мамцю,зустрічі,прийди,
Не скажу я тобі кривого слова.
Ти час для мене я прошу,знайди,
Щоб відбулась душевная розмова.

На тебе хочу глянути хоч раз
І зрозуміть на кого же я схожа,
Не хочу ні грошей,ані прикрас.
На все що маю,то є ласка Божа.

Прийди до мене,вкотре я молю,
Не бійся,мамо,зустрічі зі мною.
Можливо ти в далекому краю,
Та кров одна тече у нас з тобою.

Я виросла,уже я не дитя,
І дуже скоро я закінчу школу.
Та вдячна,що дала мені життя,
Яке мене веде по видноколу.

Почуй мене,молю,і озовись,
Не вірю,що не хочеш мене бачить.
Від мене хоч тепер не відвернись,
Господь гріхи твої тобі пробачить.
ПОЧУЙ…ПРИЛИНЬ…

01.10.2019 р.


Рецензии