Декаданс данности. укр. язык

Декаданс данності
*андеграунд, сюр*

Надломився глиняний колОс
КОлосом, що зріс у безнадії.
Побудови мрій не відбулось,
То колОси  й недостойні мрії.
І летять до вирію птахи
Хоч були росли у світі сЕму,
Бо аматор відпуску гріхів
Замість цього вивів теорему,
Як їх безкоштовно здобувать,
Приховавши у колОсі тому.
Алма матер (чи, коротше, "мать...")
На шляху з Гомори до Содому
Загубила свій дороговказ
І долає заходом до сходу
Апокаліптичний перелаз,
Догодивши гидкості угоди.


Рецензии