Село

Ще донедавна тут було село,
Лунав у кожній хаті сміх,
Але, немов би смерч враз принесло, 
Що село знищив, і людей усіх...

Можливо й досі є воно на карті,
Ще назви вулиць люди пам'ятають,
Нічого те знання не варте -
Коли село, і люди вимирають..

01-10-19.


Рецензии