Нiжнiстю ми будем спокушати

Поцілунків оксамитовії шати
У ранковім золотавому промінні...
Ніжністю ми будем спокушати
Цей чудовий день новий, осінній -

Він так безсоромно зазирає
Сонця оком крізь легкі фіранки...
Кава ароматом огортає,
З нотками чуттєвого серпанку...

Вікна навстіж - вітру свіжі хвилі
Ледь остудять розшарілий ранок...
Зачарований кохання дивним зіллям,
Квітне щастям наш новий світанок.


Рецензии