Дiвочi бажання-2019

Кожна дівчина бажає жити у любові
крім поваги ще від парубка чекають
вона скаже тільки відверто у розмові
що її не щирі почуття завжди лякають...
Кожна дівчина бажає жити в щасті
щоб змогла як янгол до небес літати
вона хоче вірити у відносини прекрасні
але її слабкості і примхи треба знати...
Кожна дівчина бажає жити в вірності
і красуня хоче тільки серцю довіряти
вона розквітає з посмішкою в ніжності
коли її треба нареченою нарешті стати...


Рецензии