***

мені взаємності так хочеться аж в душі моїй лискочиться
бажаю я зустріти друга щоб бути вірною подругой
досягаю уже
дна
сімнадцять років я одна...
я кохала Вітю дуже
до других мені байдуже...

це напевно однолюб...

був у мене один шлюб...
діток милих ми родили...
ой які були щасливі...


Рецензии