Затамуй подих

Затамуй подих. І вдихни життя.
Не спішно. З насолодою. З повагой.
Відчувши аромат свого буття
З відкритою відвертості відвагой.

Дивись уважно ззовні через суть
Того, що у середині сховалось.
І головне, з собою чесним будь,
І ти побачиш, як багато сталось

Чудових змін, і чарівних пригод,
Надій і їх надійних перевтілень.
Ти сам собі - заряджений анод
Ти провідник своїх магічних зцілень.


Рецензии