Пiзнi троянди

Пізні троянди,пізні троянди,
Я вами милуюсь,неначе дитям.
Пізні троянди,пізні троянди,
Порівнюю вас із коханням  й життям.

Пізні троянди – краса неповторна,
Вони,наче з казки,про красу й дивоцвіт.
Пізні троянди,як нота мажорна,
Від осені ви – подарунок й привіт.

Пізні троянди – диво осіннє,
Краса неймовірна в моєму саду.
Пізні троянди й вітрів голосіння,
Вечір я з вами в саду проведу.

Пізні троянди,як пізнє кохання,
Дуже п’янке і солодке воно.
Пізні троянди – в коханні зізнання.
На кохання й на вас я чекаю давно.

30.09.2019 р.


Рецензии