До ангела

Де ж ти, ангеле, блукаєш?
Що в цьому світі шукаєш?
Я тут чекаю на тебе давно,
А ти ще досі не прийшов

Я чекаю для теплих слів
Спеціально для вух твоїх
А на столі - холодний чай,
Букет улюблених троянд

Для тебе сорочка від долі,
Сукню мені пошила осінь
До ночі бал влаштуємо удвох,
Поки нас не схилить на сон

Повернися до мене, друже!
Як-не-як тебе мені бракує!
Життя не те, і сон не той,
Коли тебе десь немає знов

©Тамара Цегельнюк
24.09.2019


Рецензии