Вересень-шаман

Кружляючи в танку шаманськім,
Фарбує вересень двори,
В веселі теплі кольори --
У триколори растаманські,

І видихає кожен ранок
У небо димчастий серпанок.

І я у вересневий двір
Зайшов, відлуння тиші чувши,
Відлуння спокою минувшин --
Мов у таємний монастир,

Де зустрічають вас сороки,
Де літо забарилось трохи,

Де розшукав спізнілий джміль
Останні збабчені троянди,
І вистиглий іржавий хміль --
Немов занедбані гірлянди,

Де сонця промінець ще гріє,
Й верби ще смарагдОві мрії...

А вересень -- слідком за мною
Зайшов з усмішкою хмільною,
Та, ігноруючи сорок,
Почав шаманський свій танок.

26.09.19


Рецензии
очень красивый стих.спасибо!

Чарли Джон   02.05.2020 09:44     Заявить о нарушении
Спасибо за лестный отзыв.

Серез   19.06.2020 12:41   Заявить о нарушении