Dreams are the stiff force of art

Dreams are the stiff force of art ...
They are the energy of an artist's life ....
Always have to discover something new ..
Must write poems in autumn with the scent of spring ..,
Must paint spring in autumn ...
Autumn makes spring's most beautiful scent in the heart ...
Then it sounds beautiful music sense ...

Dr;mmer er stift kraft for kunst...
De er energien for livet til en kunstner....
Alltid m; oppdage p; noe nytt..
M; skrive dikt om h;st med v;rens duft ..,
M; male v;ren om h;st...
H;st gj;r v;rens vakreste duft i hjertet...
Da h;res det vakkert musikk sans...

Мечты - жесткая сила искусства ...
Они энергия жизни художника ....
Всегда нужно открывать что-то новое ..
Надо писать стихи осенью с запахом весны ..,
Нужно рисовать весной осенью ...
Осень делает самый красивый аромат весны в сердце ...
Тогда звучит прекрасный музыкальный смысл ...

Les r;ves sont la force raide de l'art ...
Ils sont l';nergie de la vie d'un artiste ....
Toujours avoir ; d;couvrir quelque chose de nouveau ..
Doit ;crire des po;mes en automne avec le parfum du printemps ..,
Il faut peindre le printemps en automne ...
L'automne est le plus beau parfum du printemps dans le c;ur ...
Alors ;a sonne beau sens de la musique ...

29.09.2019 Zoja Sperstad


Рецензии